[Company Logo Image]   ASOCIATIA PENTRU BIOENERGIE SI TERAPIE NATURISTA

Home

Biografie
Continut Tratamente Marturii Profilul asociatiei Biografie Contact

 

    In 1990 am inceput cercetarea in BioEnergie, domeniu despre care abia in acel an am aflat. Am studiat mult pentru a recupera timpul pierdut, asa ca dupa 4 ani au in ceput sa apara rezultate bune in domeniul vindecarilor.
In acelasi timp am inceput colaborarea cu anumite fundatii de profil din tara. Activitatea mea s-a desfasurat in dublu plan, adica ceea ce aflam si studiam in meditatii, experimantam pe bolnavi care se ofereau voluntar. Rezultatele partiale obtinute in urma cu 3-4 ani nu m-au multumit si am muncit in continuare pentru corectarea lor. Sunt multumita si implinita sufleteste ca sunt citeva boli pe care le inving in timp scurt. Leucemia o pot vindeca in 4 luni. Calculii renali prin metoda mea se sfarima pina la dizolvare si eliminati in 3-4 luni. In aceste boli eficienta este de 90%.

Mvc-080s.jpg (24938 bytes)

In ultimele luni am experimentat 4 cazuri de insuficienta renala care erau pe dializa si toti 4 au renuntat la dializa iar rinichii si-au recapatat functia.
Vesti bune sunt si pentru diabetici. Dupa tratamentul meu neuropatia si celelalte efecte secundare provocate de diabet s-au vindecat iar doi pacienti din 10 au renuntat la insulina.
Rezultate foarte bune obtin in stimularea tuturor glandelor pentru a reveni la o functie sanatoasa.
In impotenta sexuala si frigiditate vindecarea o pot realiza si prin intermediul doar a fotografiei. In aceste cazuri eficienta este de peste 90%.
Am cercetat si am reusit sa obtin bune rezultate in stimularea glandei din creier care secreta melatonina. In timp de 5-6 luni omul sub aceasta forma de energizare capata un tonus general mult imbunatatit (se incetineste imbatrinirea)
Acum cercetez ce rezultate voi avea in stimularea telamerazei (enzima intineririi prin incetinirea ritmului genei ceas). Deja dupa doar doua luni de tratament, lotul de indivizi pe care s-a facut tratamentul arata  mult mai bine.
 

 

Home ]

Last modified: July 17, 2001